Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

GASTBLOGGER

Hi meiden! Mijn naam is Anne Britt de Wit, de girl boss van mode en lifestyle blog The Style Visitor uit Amsterdam. Ben jij net zo’n ondernemend type als ik? Dan stel ik je graag voor aan mijn nieuwste aanwinst: de lakleren loafers van Manfield . Perfect om deze lente een leuke business look mee te stijlen. 

 

Give your look a loafer twist

Je hebt ze natuurlijk allang al eens gezien of misschien ben je inmiddels al fan. De loafers  zijn niet meer uit een goede garderobe weg te denken. Zeker niet als je net als ik voor een formele uitstraling gaat met een leuke twist. Deze lakleren editie is een mooie variatie op de klassieke loafer en vormt dan ook de basis voor een leuke lente look. Met een visnetpanty eronder ben je helemaal goed bezig!

Niet alleen op jeans zijn loafers leuk, ook op een pantalon met daarop een leren jack of coltrui staan ze goed. Durf te combineren is mijn advies, en blijf vooral goed kijken wat het beste bij jou past. Of het nu winter of zomer is je kunt ze altijd in een dagelijkse look dragen, zeker naar kantoor. Dus voor al die workaholics onder ons: heb jij al een paar loafers in je kast?

Liefs Anne-Britt,

http://www.thestylevisitor.com/