Zoek uw winkel

PROFITEER NU VAN 20% KORTING* OP JOUW FAVORIETE SCHOENEN TIJDENS DE SCHOEN6DAAGSE! | KORTING IS VERREKEND

20% KORTING OP ALLE SCHOENEN* | KORTING IS VERREKEEND

Lookbooks

Klassieke enkellaarsjes (88)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 van ... 4 4

Klassieke enkellaarsjes

Klassieke enkellaarsjes zijn perfect voor alledaags gebruik en kunnen zowel zakelijk als casual gedragen worden. Of je nu kiest voor een model zonder of met hak, hoog of laag. Klassieke enkellaarsjes omarmen een stijlvolle outfit en geven iedere look een moderne touch!

Welke hakhoogte past bij mij?

Enkellaarsjes zijn er in diverse hakhoogtes. Naast platte exemplaren vind je ook prachtige laarsjes met een lage, middel of hoge hakken terug in de collectie. Twijfel je over de juiste hakhoogte? Een enkellaarsje met een lage tot middelhoge hak (2-7 cm) wordt door veel vrouwen als comfortabel ervaren.

Hoe draag je enkellaarsjes?

Het fijne aan klassieke enkellaarsjes is dat ze onder iedere outfit staan. Het klassieke karakter komt goed naar voren onder een zwierige jurk, maar kan net zo eenvoudig gecombineerd worden onder een skinny of straight jeans. Een zwart paar blijft essentieel, maar wanneer je voor kleur kiest is rood beslist een key color dit seizoen. Hoe je de laarsjes ook combineert met deze enkellaarsjes ben je altijd verzekerd van een stijlvolle look.