Zoek uw winkel
Lookbooks

Platform sneakers (59)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

PLATFORM SNEAKERS

Langzaam begint de jaren ’90 trend weer zijn weg terug te vinden: platform sneakers. Deze sneakers met een extra dikke zool creëren meer hoogte en comfort en zijn de ideale vervanger van hakken. Waar voorheen de plateauzolen een robuuste look hadden, zijn ze tegenwoordig veel verfijnder en veelzijdiger. De sneakers zijn niet alleen geliefd door influencers: de stoere schoenen zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld!

HOE DRAAG JE PLATEAU SNEAKERS?

Sneakers zijn afgeleid van sportschoenen/gympen, maar dat wil niet zeggen dat ze enkel onder een jogging broek gedragen kunnen worden. Platform sneakers kunnen moeiteloos gecombineerd worden met een stijlvolle flared pants of een cropped jeans. Je kunt de platform sneakers ook perfect dragen naar een feestje of informele lunch. Draag je platform sneakers bijvoorbeeld onder een denim met opgerolde pijpen en een basic shirt of onder een maxi dress voor die perfecte zomeravond!

DAD SNEAKERS

Op zoek naar een comfortabele schoen die je outfit een flinke dosis pit geeft? Dan is een ‘dad sneaker’ de perfecte schoen! Dad sneakers zijn hele grove platform sneakers met een opvallende zool. Wat je favoriet ook is, bij Manfield vind je altijd een exemplaar dat bij jou past!