Zoek uw winkel
Lookbooks

Brogues (1)

Wis alle filters
van € tot €
Wis alle filters
Lookbooks

Brogues

De bekende veterschoenen met geperforeerde gaatjes aan de neus en/of zijkant, ook wel brogues , zijn uitgegroeid tot een waar fashion item. Nog niet in het bezit van een mooi paar brogues? Wacht dan niet langer en bestel jouw favoriet direct online!

Wat zijn brogues?

Brogues gaan al enige tijd mee. De schoenen werden van oorsprong alleen gedragen op vochtig terrein. De perforaties zorgden ervoor dat het water werd afgevoerd zodat de voeten droog bleven. Gelukkig hebben de brogues een comeback gemaakt in de modewereld en hoe!

Hoe draag je brogues?

Tegenwoordig zijn brogues verkrijgbaar in uiteenlopende modellen, voorzien van felle of juist zachte kleuren. Het kleurenpallet van de nieuwe collectie bestaat voornamelijk uit frisse kleuren zoals taupe, beige en diverse wit tinten. Brogues kunnen door iedereen en overal gedragen worden. Een naturel paar staat prachtig onder een cropped jeans of mom jeans, maar kan eveneens gedragen worden onder een kokerrok naar kantoor. Ga je een avondje uit? Style de brogues dan onder een A-line rok en donkere blouse of trui. De stijlvolle schoen kan eindeloos gecombineerd worden en raakt nooit uit de mode!