Zoek uw winkel

OP BLUE MONDAY EEN CADEAU IN JE MAILBOX ONTVANGEN? | MELD JE NU AAN>

OP BLUE MONDAY EEN CADEAU IN JE MAILBOX ONTVANGEN? | MELD JE NU AAN>

Snakeskin look #1: Casual chic

Schoenen met een slangenprint is voor sommige even wennen, dat begrijpen we heel goed. Toch hoef je niet bang te zijn dat de print te opvallen is. Snakeskin schoenen staan namelijk bij ontzettend veel outfits. Voor een casual look draag je de schoenen met een jeans, pantalon of mooie rok. Bekijk goed de kleuren van de print. Heb je een snakeskin schoen in aardetinten? Laat die tinten dan terugkomen in je kleding. Heb je zwarte snakeskin schoenen? Laat de kleur zwart dan subtiel terugkomen in je outfit.

Snakeskin look #2: Business appropriate

Naast dat snakeskin schoenen erg goed casual gedragen kunnen worden, staan ze ook prachtig bij een zakelijke look. Draag een mooie pantalon, een flared broek of een midi jurk bij je schoenen. Geef een leuke touch aan je outfit door te spelen met kleur.

Snakeskin look #3: Dinner ready

Heb jij een chique diner of avondje uit op de planning staan? Dan zijn snakeskin schoenen perfect! Combineer jouw schoenen met print met een lange jurk, een mooie zwarte jeans en colbertje of met een pantalon met uitlopende pijpen. Maak je look compleet met mooie sieraden en een leuke tas.

Zijn schoenen met een slangenprint net iets té voor jou? Kies dan voor een mooie tas met de print. Zo geef je iedere outfit een trendy touch.