Doorgaan naar artikel
Manfield Beige snakeskin shopper met laptopvak
109.99
  • Snelle levering
  • Betalen eenvoudig en veilig
  • Gratis retourneren in de winkels
Omschrijving

Beige shopper van het merk Manfield. Deze tas is ideaal en makkelijk te combineren bij iedere outift! De mooie snakeskin structuur geeft de tas een stijlvolle look. De binnenzijde van de tas is gemaakt van textiel en leer en de buitenzijde is gemaakt van suède. De tas bestaat uit één groot opbergvak dat met een middenscheiding wordt verdeeld in twee vakken, handig voor je laptop van maximaal 13,5 inch en eventuele boeken. Aan de buitenzijde heeft de tas een zijvakje dat je eenvoudig sluit met een rits. De afmetingen zijn 40x31x8cm (hxbxd). De tas is geschikt voor een laptop van maximaal 15,4 inch.

Alles over dit product
Kleur beige 
Materiaal binnenzijde textiel en leer 
Materiaal buitenzijde suède 
Merk Manfield 
Sluiting rits 
Artikelnummer 5267554 
Bezorgen & retour
Verzending

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld is binnen 2 - 3 werkdagen in huis, tenzij anders aangegeven op de bestelpagina. Je bestelling wordt bezorgd door DHL. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk.

Ruilen en retourneren

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel/de artikelen retour en plaats vervolgens zelf een nieuwe bestelling. Wil je een artikel retourneren? Dat is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket. Ophalen en retourneren in onze winkels is gratis.