Doorgaan naar artikel
Collonil Waterstop colours crème 75 ml
8.99
  • Snelle levering
  • Betalen eenvoudig en veilig
  • Gratis retourneren in de winkels
Omschrijving

De Waterstop Colours van Collonil is speciaal bedoelt voor schoenen die bestaan uit gladleer in crème tinten. De crème zorgt ervoor dat de kleur van de schoenen behouden en opgefrist wordt. De crème is voedend en biedt waterdichtheid. De tube heeft een inhoud van 75 ml en bevat een handig sponsje aan het uiteinde waarmee de crème gemakkelijk in de schoen te wrijven is. Breng de crème aan door middel van het sponsje, even laten drogen en vervolgens uitwrijven totdat de schoenen weer glanzen van kleur. De crème is niet geschikt voor spierwitte schoenen.

Alles over dit product
Merk Collonil 
Kleur off white 
Artikelnummer 9801210 
Bezorgen & retour
Verzending

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld is binnen 2 - 3 werkdagen in huis, tenzij anders aangegeven op de bestelpagina. Je bestelling wordt bezorgd door DHL. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk.

Ruilen en retourneren

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel/de artikelen retour en plaats vervolgens zelf een nieuwe bestelling. Wil je een artikel retourneren? Dat is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket. Ophalen en retourneren in onze winkels is gratis.