HURRY, FINAL SALE! LAATSTE KANS OM JOUW FAVORIETE SALE ITEMS TE SCOREN | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

HURRY, FINAL SALE! | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

Lookbooks

Gespschoenen (15)

van € tot €
Lookbooks

Gespschoenen

De collectie gespschoenen bevat veel moderne geklede schoenen om de modebewuste man te voorzien in hun zakelijke behoefte met een modische twist. Gespschoenen zijn, zoals de naam al beschrijft, schoenen met een gespsluiting. Ze zijn te dragen naar iedere gelegenheid. Of je nu een dagje weg of naar kantoor gaat, gespschoenen zijn altijd de goede keuze!

Enkel of dubbel?

Gespschoenen zijn er in diverse modellen en kleuren. Over het algemeen kunnen de gespschoenen worden verdeeld in twee categorieën, namelijk: single monk strap en double monk strap. De monk strap dankt zijn naam aan de praktische aard van de herenschoen. De eerste monniken droegen van origine sandalen, echter boden de kwetsbare schoentjes weinig tot geen bescherming. De schoenen groeide al snel uit naar een dichte, stevige schoen met een gespsluiting. De monk strap! Gelukkig zien we de gespschoen vandaag de dag nog steeds en is deze niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Eén en al elegantie

Een gespschoen heeft misschien een formeel karakter, maar kan zowel casual als zakelijk worden gedragen. Een enkele gespsluiting heeft een wat meer alledaagse uitstraling daar waar een dubbele sluiting al snel zakelijk oogt. Naast zwart en cognac vind je ook prachtige blauwe exemplaren in de nieuwe collectie.