Country/Language
  • Netherlands
Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN
ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Lookbooks

Schoenverzorging (36)

van € tot €
Pagina 1 2 ... van 2
Lookbooks
Pagina 1 2 ... van 2

Schoenverzorging

Mooie, verzorgde schoenen zijn een absolute must. Niet alleen gaan je schoenen als je ze goed verzorgd veel langer mee, ook ogen ze altijd als nieuw, win-win!

Shine bright like a diamond

Bij Manfield hebben we verschillende schoenverzorginsproducten in de collectie. Denk hierbij aan een spray om je schoenen tegen het weer te beschermen, schoenpoest om je schoenen weer te laten shinen als nooit tevoren en schoenspanners om je schoenen altijd in een mooie vorm te houden.

Hoe verzorg je jouw schoenen optimaal?

Elk materiaal heeft een eigen handleiding qua schoenverzorging. Wij vertellen je graag hoe je jouw schoenen het beste kan verzorgen!

Metallic schoenen verzorgen

Metallic is dé trend op dit moment. Bescherm jouw metallic schoenen met de Manfield Trendspray, zo gaan je schoenen niet alleen heel lang mee, maar blijft het materiaal ook op z'n mooist.

Combinatie van licht en donker

Schoenen met een combinatie van lichte en donkere materiaal bescherm je het beste tegen slechte weersomstandigheden met de Manfield Softwax Spray. Deze schoenen verzorg je het beste met de Manfield Fine Leather Tube of de Manfield Shoe Polisch Tube. Reinigen doe je met de Collonil Clean & Care.

Velvet schoenen

Velvet is natuurlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit materiaal is zeer kwetsbaar. Het is belangrijk om velvet schoenen te behandelen met de Collonil Carbon Pro. Dit is de beste beschermende spray en de juiste keuze voor velvet schoenen. Spuit de schoenen niet te nat in, dit kan namelijk de optiek van de schoen veranderen en het velvet wat loslaten. Verzorg je velvet schoen dus goed!

Lakleren schoenen

Lakleer bescherm je het beste met de Collonil Lack Mousse. Het handige van deze mousse is dat je dit ook als nazorg kan gebruiken.