HURRY, FINAL SALE! LAATSTE KANS OM JOUW FAVORIETE SALE ITEMS TE SCOREN | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

HURRY, FINAL SALE! | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

Lookbooks

Boots (62)

van € tot €
Pagina 1 2 3 ... van 3
Lookbooks
Pagina 1 2 3 ... van 3

Boots

Stevig en erg stijlvol! De boots van Manfield zorgen altijd voor een stijlvolle uitstraling. In de collectie vind je onder andere comfortabele chelsea boots, stijlvolle desert boots, stoere worker boots en elegante veterboots. Van sportief tot netjes, leer of suède, voor iedere gelegenheid vind je altijd de juiste boots!

Best basic

Een geliefd item onder de mannen is de chelsea boot! De boots reiken tot de enkel en zijn eenvoudig om aan te trekken door de elastieken instap. De boots kunnen onder vrijwel iedere outfit gedragen worden en geven je outfit direct een sierlijke look. Ben je op zoek naar een zakelijke boot? Dan moet je beslist onze collectie veterboots bekijken. Deze boots hebben een chique karakter en kunnen onder iedere outfit gedragen worden.
De collectie bestaat uit warme tinten zoals het traditionele cognac en navy welke worden afgewisseld met truffelgroen. Door deze kleuren te combineren met het materiaal suède ontstaat er een zomers, warm gevoel.

Trend: Crêpe zool!

Een opkomende trend dit seizoen is de crêpe zool. De crêpe zool is beschikbaar in diverse modellen en draagt bij aan het zomerse, warme gevoel.