Zoek uw winkel

Riemen (38)

van € tot €
Pagina 1 2 van 2
Pagina 1 2 van 2

Riemen

Een goede riem is duurzaam en makkelijk te combineren. Naast dat Manfield riemen heeft met verschillende kleuren en motieven zijn alle riemen gemaakt van hoogwaardige materialen. Combineer je riem met bijpassenede schoenen en je komt altijd stijlvol voor de dag.

KIES EEN BIJPASSENDE RIEM BIJ JE LOOK!

De riemen van Manfield zijn gemaakt van leer en daardoor extra stevig en comfortabel. In het assortiment vind je riemen in zwarte, blauwe en bruine kleuren. Deze kleuren misstaan geen enkele outfit! In de riemencollectie van Manfield komen ook de merken Van Lier en Black Label terug. Deze merken richten zich op heren en zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe gespschoenen of veterschoenen perfect kunt matchen met een bijpassende riem. Daarmee maak je je look écht compleet. De nieuwe riemencollectie van Manfield varieert van suède tot leer. Sommige riemen hebben een subtiele print als afwerking. Andere zijn meer neutraal en hebben een zilverkleurige gesp voor nét dat beetje extra in je outfit. 

Voor de dames zijn er dunne riempjes in de collectie verschenen, welke je mooi rond je middel kunt wikkelen. Maak je look af met een sieraad en een paar laarzen, of een van onze nieuwe loafers! Een dagje weg? Neem dan ook meteen je nieuwe shopper mee, lekker makkelijk!

WAT IS JOUW RIEMMAAT?

De juiste riemmaat is zeer essentieel voor een nette en geklede look. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Je kunt dit eenvoudig achterhalen! Meet met een meetlint de omtrekt van je taille. Neem vervolgens de maat die het dichtste bij je taillemaat ligt. De riemmaat wordt gemeten vanaf de gesp tot aan het middelste gaatje. Tip: meet altijd op de plek waar je de riem draagt. Daarnaast is het raadzaam om je kleding aan te houden, je draagt de riem immers om je kleding heen.

Ontdek naast onze riemencollectie nu ook onze herentassen en verzorgingsproducten. Stijl en ambacht staan centraal bij Manfield. Dit zie je terug in onze hele collectie.