Country/Language
  • Netherlands
Zoek uw winkel

20% KORTING* OP SCHOENENTASSEN EN ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

20% KORTING* OP DE HELE COLLECTIE | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Lookbooks

Juwelen (12)

van € tot €
Lookbooks

Juwelen

Prachtige kettingen in het goud en zilver, stijlvolle armbanden en bijpassende oorbellen. De sieraden van LUZ geven iedere outfit de juiste dosis elegantie.

Kettingen, armbanden en oorbellen

De collectie LUZ juwelen bestaat uit 3 sets van bijpassende kettingen, armbanden en oorbellen. De juwelen zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Kies je liever zelf je juwelen? Je kunt met de juwelen van Manfield oneindig combineren zodat je altijd een unieke look creëert.

LUZ sieraden

LUZ is een nieuw juwelenmerk wat met iets kleins jou een groots gevoel wil geven. LUZ, het Spaanse woord voor ‘licht’, wil in de huidige tijd wat ‘verlichting’ brengen. Juist in een tijd van snel, veel en vluchtig kopen, zonder er echt van te genieten, zal LUZ het gevoel van duurzaamheid, uniekheid en passie weer doen oplaaien. De ontwerpen hebben een modische twist en zijn fijn van stijl. De juwelen vertegenwoordigen een symbolische waarde en zijn gemaakt van goud (16 karaat) en zilver filled staal. Een hoogwaardige collectie juwelen toegankelijk voor iedereen!

Tips voor het dragen van juwelen

Als het gaat om je nieuwe juwelen wil je ze natuurlijk in zo mooi mogelijke staat houden. Met onderstaande tips heb jij langdurig plezier van je nieuwe juwelen.

1) Ben voorzichtig in het gebruik van crèmes en parfums. Juwelen kunnen hierdoor aangetast worden en snel verkleuren.

2) Bewaar je juwelen nooit in de badkamer. Juwelen kunnen niet goed tegen vocht.

3) Berg kettingen en armbanden op met de sluiting dicht om de kans op ‘knopen’ te verkleinen.

4) Draag je juwelen niet tijden het douchen, sporten, zwemmen of slapen. Hierdoor kunnen juwelen beschadigen, knappen of zelfs verkleuren.

5) Zijn je juwelen toch verkleurd? Probeer ze op te poetsen met een wollen doekje of een speciaal zilverpoetsdoekje.