Doorgaan naar artikel

Verzending & levering

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €2,99. In onze winkels is ophalen en retourneren altijd gratis.

Levertijd
Is het artikel voorradig dan heb je jouw pakketje binnen 2 werkdagen in huis. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen wij het voor je uit een van onze winkels. De levertijd ligt dan tussen de 3 - 5 werkdagen. De levertijd vind je op de pagina van het betreffende artikel, nadat je de juiste maat hebt geselecteerd.

Bezorging
Bpost bezorgt je bestelling. Indien er niemand thuis is, stopt de postbode een briefje in je brievenbus. Het pakket kan je dan vanaf de volgende dag afhalen op het desbetreffende postkantoor of PostPunt. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen twee tot drie dagen later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat je de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

Ophalen in een Manfield winkel
Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Manfield winkel. Dit is mogelijk in alle Manfield filialen in Nederland en België. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de Manfield winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.