Zoek uw winkel

Verzending & levering

Je favoriete schoenen direct in huis!

BPOST

Verzendkosten
Verzending bij Manfield België bedraagt €1,99. 
Bestel jij jouw nieuwe items online? In onze winkels is verzenden en retourneren altijd gratis. 

Levertijd
Is het artikel voorradig, dan geldt er een levertijd van 1 - 2 werkdagen. De actuele levertijden vind je terug op de homepage van www.manfield.be. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als je verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging
Bpost bezorgt je bestelling. Indien er niemand thuis is, stopt de postbode een briefje in je brievenbus. Het pakket kan je dan vanaf de volgende dag afhalen op het desbetreffende postkantoor of PostPunt. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen twee tot drie dagen later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat je de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

Mijn bestelling volgen
Wil je graag weten wat de status van uw bestelling is? Dat kan! Het bestelproces verloopt als volgt. Na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra je pakket ons distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staat het track & trace nummer van jouw pakket in. Klik op de link om de status van uw pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan?
Neem contact op met onze Klantenservice, zij helpen je graag bij het traceren van uw pakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten tijdens feestdagen?
Tijdens enkele feestdagen is het voor Manfield niet altijd mogelijk om je bestelling binnen de voorafgestelde levertijd te leveren*. Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden van veranderingen in levertijden gedurende de feestdagen.