Zoek uw winkel

Ruilen & terugsturen

Snel, eenvoudig en aangenaam!

Voorwaarden terugsturen
Zorg ervoor dat de artikelen:
- Ongedragen en dus in de oorspronkelijke staat verkeren. Het passen van artikelen, dat niet zichtbaar is, is uiteraard wel toegestaan.
- Inlegzolen en schoenverzorgingsartikelen (zoals sprays) kunnen niet geruild/geretourneerd worden.
- Oorbellen kunnen niet geruild/geretourneerd worden.
- Het artikel moet in de originele verpakking zitten inclusief kaartjes, labels en dergelijke.
- Artikel aangegeven op de pakbon. We stellen het op prijs als je daarbij een reden van retournering vermeldt, echter dit is niet verplicht.

Let erop dat je geen plakband/tape over de barcode van het retourlabel plakt.

Het duurt 5 - 10 werkdagen voor de retourzending is verwerkt in het magazijn. Je ontvangt automatisch een bevestiging via de mail.

Indien je de gehele bestelling retour stuurt, vergoeden wij de verzendkosten voor je. Wij rekenen dan wel €0,99 aan retourkosten. Deze verrekenen wij voor je met de betaalde verzendkosten van €0,99.

Ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen of een nieuwe aankoop te doen in de winkel. 

Proces terugsturen
Er zijn 2 opties om je pakket terug te sturen:

1. Terugsturen via Bpost afgifteplaats
• Verpak de artikelen samen met de ontvangen pakbon in de originele verpakking en plaats deze in de verzenddoos.
• Plak het meegeleverde Bpost retourlabel over de originele verzendlabel op de verzendzak.
• Geef het pakket af bij een Bpost afleverpunt (https://parcel.bpost.be/nl/localisation) en geef het pakket af.
• Vraag expliciet naar een ontvangstbewijs. Bewaar je verzendbewijs totdat je een bevestiging per e-mail ontvangt dat jouw pakket in goede orde is ontvangen. Dit duurt 5 - 10 werkdagen. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 5 werkdagen gecrediteerd.

2. Op eigen kosten terugsturen
• Verpak de artikelen samen met het ontvangen verzendetiket in de originele verpakking en plaats deze in de verzenddoos.
Vermeld het volgende verzendadres op de doos:
Manfield Online Shop
Rosa Castellanosstraat 4
5032MG Tilburg. Nederland
• Geef het pakket af bij je dichtstbijzijnde postkantoor.
Bewaar het verzendbewijs goed, Manfield is niet verantwoordelijk bij verlies van je pakket.
Verrekening
• De retourzending wordt verrekend na ontvangst van je pakket. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Dit duurt 5 - 10 werkdagen.
• Wil je een artikel ruilen, stuur het artikel terug en plaats een nieuwe bestelling.

Wil je je retourzending traceren? Het adres van het magazijn is:
Rosa Castellanosstraat 4
5032 MG Tilburg

Financiële afhandeling
Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw bestelling ontvangen hebt. Op het moment dat wij je pakket retour hebben verwerkt, ontvang je automatisch een retourbevestiging via de mail. Wij storten dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 - 10 werkdagen het aankoopbedrag terug.

Garantie
De garantie op een artikel is 6 maanden en geldt voor fabricage fouten, uitgezonderd ritsen, hakken en applicaties. Slijtage en onderhoud komen voor de rekening van de klant.
Manfield doet er alles aan om je bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Is er toch iets mis met je bestelling of ben je niet tevreden over een artikel? Wij staan je graag te woord om de kwestie met je op te lossen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Herroepingsrecht
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht dien je het modelformulier in te vullen. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken. Heb je nog vragen over het retourproces? Bekijk dan de veelgestelde vragen.