Zoek uw winkel

Klantendienst

Bestellen

Bestellen

  • Nadat de betaling heeft plaatsgevonden en de bestelling is afgerond, ontvang je binnen enkele minuten een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mail adres. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan je 'spambox'.

  • Op het moment dat de bestelling verstuurd wordt vanuit ons distributiecentrum, ontvang je een verzendbevestiging. De factuur wordt als PDF bestand meegestuurd met de verzendbevestiging.

  • Zodra de bestelling is betaald is het niet meer mogelijk een artikel toe te voegen. Je kunt hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen.

  • Indien de bestelling nog niet is verstuurd en je de verzendbevestiging nog niet heeft ontvangen kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice om je order te annuleren. Zorg ervoor dat je jouw ordernummer paraat hebt, zo kunnen wij je nog sneller van dienst zijn.

  • Op www.manfield.be zijn alleen leveringen binnen België mogelijk. Wil je graag een van onze artikelen kopen, maar woon je niet in België? Bezoek dan een van onze andere webshops:

    www.manfield.com | www.manfieldschuhe.de

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat je vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Door de corona maatregelen kan het wat langer duren dan normaal voor je antwoord krijgt. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >