Zoek uw winkel

Klantendienst

Verzenden

Verzenden

  • De bestelling wordt op het aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door bpost. Indien er niemand thuis is, zal er een brief in de brievenbus worden achtergelaten. Het pakket kan de volgende dag bij het betreffende postkantoor of PostPunt worden opgehaald. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen twee tot drie dagen later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat je de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van het afleveradres. Het is helaas niet mogelijk om het adres te wijzigen als de bestelling reeds is verzonden. Tot die tijd kan een afleveradres worden aangepast. Voor een eventuele adreswijziging kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  • De algemene levertijd heeft een duur van 1 tot 8 werkdagen, per product kan dit afwijken. Als je verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd. De verwachte levertijd van het door jou bestelde artikel vind je terug op de productdetailpagina van www.manfield.com. Artikelen die als pre-order online staan worden geleverd binnen 1 tot 8 werkdagen wanneer er voorraad is van het artikel. Wanneer je kiest voor ophalen in de winkel dien je rekening te houden met een langere levertijd (5 tot 8 werkdagen). 

  • Verzending bij Manfield in België bedraagt €1,99.

  • We houden je zo goed mogelijk op de hoogte van actuele vertragingen. Mocht je artikel onverhoopt toch niet op voorraad zijn dan doen we er alles aan om de bestelling als nog zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat je vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Wegens drukte bij de klantenservice is de wachttijd momenteel langer dan je bij ons gewend bent. We danken je bij voorbaat voor het begrip.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >