Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Klantendienst

Vragen & Klachten

Vragen & klachten

  • Op https://www.manfield.be/algemene-voorwaarden/ vind je alle algemene voorwaarden welke betrekking hebben op de Manfield webshop.

  • Indien je een klacht hebt over een online aankoop dan kun je een mail sturen naar klantenservice@manfield.nl met de volgende gegevens:

    - Wat is de klacht

    - Waar en wanneer heb je het product gekocht. Indien het een online bestelling betreft kun je het ordernummer doorgeven

    - Foto's van de klacht, inclusief een geheelaanzicht van het artikel

  • Als je een klacht in wilt dienen over een winkelaankoop kun je met het artikel en het aankoopbewijs langsgaan bij een Manfield filiaal bij jou in de buurt. Voor overige vragen over winkelaankopen kun je contact opnemen met de klantenservice of gebruik maken van het contactformulier.

  • De garantie op een artikel is 6 maanden en geldt op fabricagefouten, uitgezonderd ritsen, zolen, hakken en applicaties. Slijtage en onderhoud komen voor de rekening van de klant. Vraag advies over onderhoud in een van onze Manfield winkels of neem contact op met de klantenservice.

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat je vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers.

Werkdagen: 09:00 - 17:30

Vind mijn winkel >