Zoek uw winkel

Bag to work (19)

BAG TO WORK

Een van de belangrijkste finishing touches van een outfit is je tas. Niet alleen qua looks, maar ook als praktisch item om mee te nemen. Al je essentials moeten er natuurlijk in passen en veilig kunnen worden opgeborgen. Bij Manfield vind je een ruime collectie tassen met verschillende modellen. Een grote handtas of shopper is ideaal wanneer je je tas als werktas gebruikt. Door het grotere formaat tas kun je er gemakkelijk al je spullen in kwijt. Zo kun je je laptop, lunch en kleine essentials allemaal in een tas opbergen en hoef je ook niet met meerdere tassen rond te sjouwen.

BIG HANDY SHOPPERS

Af en toe heb je net wat meer ruimte nodig. Dan is een handtas of shopper ideaal! Door het grotere formaat tas kun je er gemakkelijk al je spullen in kwijt. Zo past je laptop, lunch en kleine essentials allemaal in een tas en hoef je ook niet met meerdere tassen rond te sjouwen. Naast dat je een handtas zoals de naam het zeg, in de hand kunt dragen zijn de draaghengels vaak ook lang genoeg zodat je de tas over de schouder kunt dragen. Naast het praktische nut, is een handtas ook nog een erg fashionable item. Stem je handtas af op je schoenen of accessoires om een stijlvolle look te creëren.

Ontdek nu ook onze collectie clutches, dit is de perfecte tas voor een avondje uit of voor een chique diner. Clutches zijn kleine tasjes, maar al je belangrijke spullen passen erin. Een clutch hoeft niet basis te zijn, bij Manfield hebben we zowel tijdloze als opvallende clutches in de collectie!