Country/Language
  • Netherlands
Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN
ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Lookbooks

Biker boots (45)

Lookbooks
Pagina 1 2 ... van 2

BIKER BOOTS

Biker boots, wie kent ze niet. De stoere laarsjes worden op elke hoek van de straat gezien. Oorspronkelijk zijn de boots ontworpen voor het leven op de motor, gemaakt van de beste kwaliteit leer zodat ze de zwaarste weersomstandigheden kunnen trotseren! Gelukkig worden de boots tegenwoordig meer als uniek fashion item gezien, maar dat laatste is nog steeds van kracht. Het stevige leer van de biker boots zorgt namelijk voor een stevige pasvorm en geeft je voeten extra grip bij het zetten van iedere stap.

Biker boots met gespen, patches, ritsen en veters!

Het design van de biker boots is door de jaren heen wel wat veranderd. Waar voorheen de laarsjes een robuuste look hadden, zijn de boots tegenwoordig veel verfijnder en veelzijdiger. Voorzien van geborduurde patches, stoere gespen en robuuste veters/ritsen.

Trend: embroidery

Ook in het najaar kunnen de laarsjes weer als trendy item gedragen worden. De vertrouwde boots zijn aangevuld en uitgebreid met nieuwe details waarbij prachtig patches, borduursels en hoogwaardige leerkwaliteiten een belangrijke rol spelen. Het combineren van cleane elementen met grove zolen, stoere gespen, riempjes en ritsen creëert zo een spannend en vernieuwend geheel.