Zoek uw winkel

Cowboy laarzen (97)

Pagina 1 2 3 van ... 5 5

COWBOY LAARZEN

De western vibe is terug van weggeweest. Op een of andere manier weet de western trend iedere keer weer zijn weg terug te vinden in de modewereld en dat vinden wij helemaal niet erg! Met stoere cowboylaarzen kun je een fashion statement maken. De combinatie van geborduurde details en neutrale kleuraccenten zorgt voor een echt western gevoel. De mix van diverse culturen geeft de collectie laarzen een moderne en stijlvolle sfeer.

SOORTEN COWBOYLAARZEN

Er zijn allerlei soorten kleuren en modellen cowboy boots, dus het juiste exemplaar zit er altijd tussen. Typerend aan deze klassiekers zijn de western details en de ronde bovenkant. Meestal heeft de laars een blokhak of een schuin aflopende hak. Als decoratie zie je vaak belijning over de laarzen of stoere studs en buckles. In de Manfield collectie vind je zowel lange als korte cowboylaarzen.

HOE COMBINEER JE WESTERN BOOTS?

In het Wilde Westen zie je cowboylaarzen vaak onder een korte gerafelde short met een geruite blouse en een echte cowboyhoed. Deze outfit is super stoer om te dragen naar een festival. Maar natuurlijk zijn er veel andere manieren om te combineren. Draag de boots onder een blouse jurkje in het zomerse seizoen! Wil je cowboylaarzen dragen naar een feestje? Ook onder een rokje staan ze fantastisch!

Ontdek nu ook onze platform boots bij Manfield, waarmee jij het nieuwe seizoen met plezier in kunt luiden!