Zoek uw winkel
Lookbooks

Cowboy laarzen (23)

Lookbooks

COWBOY LAARZEN

Stoere stiksels en puntige neuzen, western laarsjes geven je outfit altijd een flinke dosis pit! De laarzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen zodat het juiste exemplaar voor jou er altijd tussen zit.

Fashion statement

Cowboy laarzen you either love them or hate them. Gelukkig zijn de laarsjes oneindig te combineren waardoor ze in iedere garderobe passend zijn. De mix van diverse culturen geeft de collectie een moderne, stijlvolle sfeer. Zo zijn de western invloeden terug te vinden in concho gespen en sfeervolle laarsjes in een bohemian stijl. Naast de strakke donkere kleuren wordt er dit seizoen veel gebruik gemaakt van warme tinten. De combinatie van geborduurde details en prachtige kleuraccenten versterkt dit warme boho gevoel!

Hoe draag je cowboy laarzen?

Cowboy laarzen trekken van zichzelf al veel aandacht, houd je outfit daarom wat simpeler. Wil je de laarsje graag dagelijks dragen? De standaard western-stijl maak je door de laarsjes te combineren met een stoere jeans. De cowboy laarzen zijn ook uiterst geschikt voor een feestje of festival. Mix en match stoer met romantisch door de laarsje te combineren onder een denim jurk. Hiermee geef je jouw outfit direct een stoere, maar sierlijke uitstraling.