Zoek uw winkel

TOT 30% KORTING OP GESELECTEERDE ITEMS! | SHOP> 

TOT 30% KORTING OP GESELECTEERDE ITEMS! | SHOP> 

Geel gecombineerd met zandkleuren

Okergeel en fel geel laten zich prachtig combineren met zandkleuren. Beige, lichtbruin en taupe staan fantastisch in combinatie met de opvallende kleur. Gele schoenen kunnen als vrij gewaagd worden gezien, want de felle kleur valt toch erg op. Toch is de kleur juist heel erg stijlvol in combinatie met zachte kleuren. Laat de gele kleur subtiel terugkomen in je accessoires, bijvoorbeeld een velvet haarband en kom gegarandeerd elegant voor de dag.

Okergeel in een zakelijke look

Niet alleen in een casual outfit is de kleur geel heel mooi, maar ook in een zakelijke look staat de felle kleur prachtig. Ga voor een ton-sur-ton outfit of kies voor een beige pantalon, zakelijke midi rok of een zwarte jeans met geruite colbertje. 

Printjes met okergeel

Geef jouw look een extra zomerse touch met printjes! Combineer je gele schoenen met een strepenprintje, bloemenprintje of stippenprint. Kies voor een feestelijke jurk, classy midi rok of een pantalon met print. Laat de gele kleur terugkomen in je printje, zodat je zorgt voor een mooi geheel. Wedden dat jij heel veel complimentjes gaat krijgen?