Doorgaan naar artikel
Back to work tassen
28 november 2017

Een goede tas voor het werk is essentieel. Daarom hebben deze tassen een aantal voorwaarden: het item moet stevig zijn, genoeg vakken hebben, groot genoeg zijn voor een laptop en natuurlijk tegen een stootje kunnen. En laten we eerlijk zijn, de geschikte tas moet bij al je outfits passen en er natuurlijk heel leuk uit zien.

De geschikte tas

Een goede tas voor het werk is essentieel. Daarom hebben deze tassen een aantal voorwaarden: het item moet stevig zijn, genoeg vakken hebben, groot genoeg zijn voor een laptop en natuurlijk tegen een stootje kunnen. En laten we eerlijk zijn, de geschikte tas moet bij al je outfits passen en er natuurlijk heel leuk uit zien. Al met al, de perfecte tas zoeken is niet simpel. Daarom hebben wij alle laptop- & businesstassen voor je op een rijtje gezet!

Mini items

Ook naar kantoor kan een min-tas handig zijn en daarnaast ziet het er uitermate stijlvol uit. Wij hebben exemplaren in onze collectie zitten waar nét iets meer in kan dan alleen je sleutels. Ga juist voor een opvallende bordeaux rode kleur! Deze kleur is alsnog makkelijk te combineren met vele outfits, plus het geeft je look een elegante upgrade.

Shoppers

Oversized tassen, het item waar iedere vrouw van houdt. Dit komt doordat je er veel spullen in kunt opbergen en het geeft ook nog eens een toevoeging aan je outfit. Daarnaast is de tas passend voor naar het werk, maar ook tijdens het shoppen of een dagje uit. Al onze tassen zijn gemaakt van kwalitatief leer, dus wij kunnen je garanderen dat de tassen lang mee zullen gaan!

Heb jij al een tas uitgekozen die je iedere dag mee kan nemen naar kantoor? Neem snel een kijkje in onze tassen collectie.