Doorgaan naar artikel
De weg naar de grote dag
03 oktober 2017

Aanstaande bruid Iris vertelt ons alles over haar schoenen, jurk en thema! Benieuwd? Lees snel verder!

Kun je je onze giveaway op Facebook nog herinneren? Alle aankomende bruiden werden opgeroepen om mee te doen met de actie waarmee je vijf paar schoenen voor jezelf en je gevolg kon winnen. Vandaag een blog van onze winnares Iris Bastiaans. Ze vertelt ons alles over haar schoenen, jurk en thema van dé grote dag op 07-07-2017.

Benieuwd?

Tsja, wanneer je de perfecte jurk en schoenen gevonden hebt? Dat weet je zodra je ze aanhebt. Nadat ik ten huwelijk was gevraagd keek ik vaak naar het programma ‘Say Yes To The Dress’, even heerlijk weg zwijmelen bij al die mooie items. Eigenlijk hadden mijn man en ik besloten om het klein te houden zonder teveel poespas, maar nadat ik een kijkje in de trouwwinkel genomen had wist ik het meteen: ik wil een prachtige jurk, met sluier! Dit is inmiddels 1,5 jaar geleden, maar gelukkig zit de jurk nog steeds goed en legt de coupese op dit moment de laatste hand aan de jurk. 

Daarnaast moesten er natuurlijk prachtige schoenen onder de jurk komen. Je krijgt allerlei adviezen, maar het meest belangrijke is toch wel dat ik schoenen zou aanschaffen die vooral lekker zitten. Ik trouw in de bossen en bij de locatie is bijvoorbeeld een kiezelpad, best een lastige opgave… Na het passen bij Manfield van de originele trouwpumps, gewone pumpssandalen met hak en sleehakken ben ik uiteindelijk voor een elegante pump van Clarks gegaan. Deze heeft een open neus en de kleur taupe staat perfect onder mijn jurk. Ze zitten erg comfortabel, ik kan er goed op lopen en ik zou ze later eventueel nog een keer kunnen dragen zodat ik herinnerd word aan de grote dag. Ze bieden wat extra stevigheid door de wat bredere hak, zodat ik niet helemaal wegzak in het gras en zand. 

Voor ‘s avonds op de dansvloer heb ik een prachtige witte sneaker van het merk Manfield uitgekozen.

Wij trouwen op 07-07-2017, een prachtige datum waarop we elkaar ook zeven jaar kennen. Ik vind het ontzettend bijzonder dat ons dochtertje erbij zal zijn, we kunnen het echt als gezin gaan vieren. En ik ben natuurlijk zoals elke bruid nieuwsgierig en benieuwd naar hoe ik er uit zal zien alles bij elkaar, de jurk, schoenen, make-up en haren. Nu heb ik ze nog los gezien van elkaar. Spannend! 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste schoenentrends? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!

Ontdek alles