Doorgaan naar artikel
Slangenprint inspiratie
23 oktober 2019

Nadat de panterprint jarenlang hét populairste printje in de mode is geweest, is het nu toch echt de slangenprint waar je niet omheen kan. Snakeskin schoenen zijn daarom dit najaar een ware musthave.Blog date

Nadat de panterprint jarenlang hét populairste printje in de mode is geweest, is het nu toch echt de slangenprint waar je niet omheen kan. Snakeskin schoenen zijn daarom dit najaar een ware musthave. Inspiratie nodig voor herfstoutfits met deze schoenen? Wij laten je de mooiste looks met snakeskin schoenen zien voor een flinke dosis inspiratie.

Look 1 met slangenprint schoenen

Slangenprint schoenen met een warme ondertoon combineren goed met kleding in neutrale aardetinten. Kies voor kleding in een tint als beige of bruin en je zit altijd goed! Draag een paar slangenprint enkellaarsjes met een pantalon en blazer in deze tinten voor een stijlvolle zakelijke look. Voor een on trend outfit kies je voor een pantalon en blazer in dezelfde kleur!

shop alle dames schoenen

Look 2 met slangenprint schoenen

Ook dit najaar is een goede jeans onmisbaar in iedere garderobe. Zo’n broek staat bovendien erg stijlvol in combinatie met een paar slangenprint schoenen. Hou de rest van je outfit ingetogen zodat de schoenen een echte eyecatcher zijn. Stijl je snakeskin boots met jeans, een effen knit en een leren jasje voor een modieuze outfit.

shop dames schoenen

Look 3 met slangenprint schoenen

Less is more wat betreft je outfit als je een paar snakeskin schoenen draagt. Zo'n paar in het oog springende schoenen is de perfecte keuze om een basic outfit nét dat beetje extra te geven. Combineer de slangenprint laarsjes daarom dit najaar met een zwarte jeans en een oversized teddy of camel coat. 

Hoe combineer jij jouw slangenprint schoenen? Meer weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor meer inspiratie!

shop dames schoenen