Doorgaan naar artikel
Welke kleuren passen het beste bij jou?
14 oktober 2017

Bij het kiezen van de juiste schoenen en accessoires is het belangrijk om rekening te houden met je huidskleur, kleur van je ogen én haarkleur

Wij krijgen lentekriebels van alle prachtige kleuren van de nieuwe collectie. Bij het kiezen van de juiste schoenen en accessoires is het belangrijk om rekening te houden met je huidskleur, kleur van je ogen én haarkleur. Zo voorkom je miskopen en weet je zeker dat je je huid laat stralen. Benieuwd welke kleuren het beste bij jou passen? Lees dan snel verder!

Zilver: een lichte huid en lichte ogen

Heb jij een lichte huid én lichte ogen? Dan staan pastelkleuren, poedertinten en zilver metallic het beste bij jouw huid- en haarkleur. Kleuren met een gele ondertoon kun je beter vermijden.

Bekijk de collectie

Warme tinten: Lichte huid, lichte haarkleur en bruine ogen

Heb je een lichte huid en haarkleur, maar wel donkere ogen? Lucky you! Je kan veel hebben qua kleuren. Vooral warme tinten, zoals bruin, donkergroen en goudtinten staan je prachtig. Dit komt omdat dames of heren met een lichte huid en donkere ogen vaak een gele ondertoon hebben in hun huid. Vermijd pastelkleurtjes en kleuren met een koele ondertoon, zoals fel blauw of fel groen.

Bekijk de collectie

Donkere tinten: Lichte huid, lichte ogen en een donkere haarkleur!

Leg extra nadruk op je lichte ogen door te werken met donkere kleuren, zoals donkergroen en donkerblauw. Blijf weg van alle pasteltinten, dit maakt je huid namelijk een beetje grauw.

Bekijk de collectie

Aarde tinten: Lichte huid en ogen, met rood haar

Heb je een lichte huid en mooie rode haren? Kies dan voor kleding, schoenen en accessoires in aardetinten, donkergroen of donkerblauw. Het contrast van donkerblauw en de rode kleur van je haren geeft een erg stijlvol effect. Vermijd de kleuren rood en oranje, dit maakt je al gauw heel flets.

Bekijk de collectie

Krachtige kleuren: Getinte huid en donkere ogen

Met een licht getinte huid en donkere ogen, staan bijna alle kleuren je prachtig. Heb jij nog eens even geluk! Ga voor rood (dit is dé trendkleur van dit moment), mooie aardetinten, geel of wit. Deze kleuren laten je huid stralen. Het enige wat je met een getinte huid minder goed kan hebben, zijn grijstinten. 

Bekijk de collectie

Herfstkleuren: Donkere huid, donkere haarkleur en donkere ogen

Eén ding is zeker: met een donkere huid, haarkleur en ogen staan felle kleuren je fantastisch. Ga voor rood, okergeel of fel roze. Vermijd grijstinten en kom gegarandeerd stijlvol voor de dag!

Bekijk de collectie