Doorgaan naar artikel

Service & Ambacht

Bij Manfield omarmen we stijl, klasse en kwaliteit. Waarden die diep geworteld zijn in onze geschiedenis. Wij zijn trots op ons vakmanschap. Al meer dan 175 jaar maken wij hoogwaardige schoenen met passie. Bij elke stap in ons vakmanschap kiezen wij voor de beste pasvorm, hoge kwaliteit materialen en buitengewone service. Onze passie voor het creëren van hoogwaardige schoenen gaat hand in hand met stijl en klasse. Ontdek waarom waarom winkelen bij Manfield niet alleen een aankoop is, maar een persoonlijke reis van stijl, service en vakmanschap.

Een representatieve look afmaken, dat start met je schoenen. Maar daar stopt het voor ons niet. De juiste accessoires horen daar ook bij. En dat bedoelen wij met verzorgd van top tot teen. Wij maken dit waar doordat het grootste deel van onze collectie uit eigen merkschoenen, tassen en accessoires bestaat. Stijl en klasse beginnen bij kwaliteit. Kwaliteit begint bij het materiaal. Daarom hanteren wij een hoge standaard bij het selecteren van leveranciers en zijn wij dagelijks bezig met het zoeken naar de meest hoogwaardige materialen.

Persoonlijke service

Bij Manfield omarmen we een tijdloze toewijding aan service en ambacht. Waarden die diep geworteld zijn in onze geschiedenis en daar zijn wij trots op. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en dat natuurlijk ook blijft. Wij geloven in de kracht van persoonlijke service, waarbij ons team voor je klaar staat bij elke stap van jouw winkelervaring. Of het nu gaat om om het vinden van de perfecte schoenen, het kiezen van de juiste maat, stijladvies, onderhoud, wij bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat je met tevredenheid jouw aankoop doet.

Gratis servicebeurt

Daarnaast onze (buiten) gewone service. Alle winkels van Manfield zijn uitgerust met een werkbalie. Schoenen draaien namelijk om ambacht. Dat laten wij onze klanten graag zien en ervaren. Koop je schoenen bij Manfield? Dan zien we je graag binnen 6 maanden terug in een van onze winkels voor een gratis servicebeurt. Wij maken jouw schoenen weer als nieuw! Op deze manier heb je optimaal plezier van jouw Manfield schoenen. Gewoon, omdat dit onze passie is. Terwijl je wacht schenken we een heerlijke kop koffie voor je in.

Graag tot ziens bij Manfield!

Item 1 of 2

Ambachtelijk vakmanschap

Bij Manfield hebben we een diepe toewijding aan vakmanschap. Elk paar schoenen dat onze fabriek verlaat, is een weerspiegeling hiervan.
Met passie en ervaring streven onze designers naar perfectie tot in detail en brengen elk paar schoenen tot leven. Onze schoenen hebben een sublieme afwerking en ultieme pasvorm. Een groot gedeelte van de collectie wordt in Italië en Portugal gemaakt, waarbij we alleen kiezen voor premium kwaliteit (kalfs)leer. Schoenen worden authentiek met de hand gebrushed en gepoetst door experts. De buitenzolen zijn van echt leder en handfinished.