Zoek uw winkel
Lookbooks

(53)

Wis alle filters
van € tot €
Wis alle filters
Pagina 1 2 3 van 3
Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

VAN LIER

Het Nederlandse merk Van Lier is al jaren een begrip in hoogwaardige herenschoenen. De Van Lier collectie kenmerkt zich door het modieuze leder en perfecte pasvorm. Wat je ook zoekt Van Lier creëert de perfecte look voor iedere man!

VAN LIER COLLECTIE

Sinds 1815 maakt het, van oorsprong Brabantse, bedrijf schoenen van de beste kwaliteit! In al die jaren heeft Van Lier contacten opgebouwd met de beste leerlooierijen van de wereld waardoor er alleen gewerkt wordt met de hoogste kwaliteit leer. Van fijn kalfsleer uit Frankrijk tot stoer leder uit Chicago. Tijdens het proces wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gelooid leer uit bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Chicago en Engeland. De natuurlijke kleur en oneffenheden van het leer blijven hierdoor zichtbaar in de schoenen. Dit maakt van iedere schoen een uniek exemplaar!

VAN LIER BIJ MANFIELD

De eeuwenlange ervaring van Van Lier resulteert in prachtige modellen in diverse kleuren en designs. Of je nu kiest voor luxe veterschoenen, stijlvolle sneakers of prachtige boots. Voortdurend wordt er gekeken naar mogelijkheden om de duurzaamheid, pasvorm en het comfort van de herenschoenen de vergroten. Een ambachtelijk proces gecombineerd met de innovatieve technologie van nu.