Zoek uw winkel

Teddy (8)

van € tot €

TEDDY

In de nieuwe accessoirescollectie van Manfield wordt ook de teddy trend meegenomen. In deze trend worden natuurlijk onze teddy shoppers getoond. Ook sloffen en bucket hats zijn te zien in de accessoirescollectie.

BUCKET HATS & WANTEN

In de teddycollectie van Manfield zijn ook de bucket hat en wanten meegenomen. Een warme én tegelijkertijd stijlvolle toevoeging aan je outfit. De wanten zijn beschikbaar in cognac en off white en zijn one size. De bucket hat hebben we in cognac kleur en is ook one size. Combineer de bucket hat en wanten met een lange bruine trenchcoat. Maak de look compleet door een beige pak te dragen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen tussen onze sieraden en praktische accessoires zoals onderhoudsproducten, zooltjes en sokken. Onmisbaar voor het najaar seizoen!

TASSEN & PANTOFFELS

Van de bucket hats en wanten gaan we over naar de big shoppers met teddystof en onze warme sloffen. Deze producten zijn key-items voor het najaar en ook meteen onderdeel van de teddy trend. Draag de pantoffels lekker thuis na een school- of werkdag of tijdens het weekend. De shopper van teddy materiaal kun je dragen bij elke winterlook.

Maak de look compleet met één van onze sieraden of riemen. Neem ook eens een kijkje bij onze accessoires trends; golden details, warm & cozy en fashion colours.