Zoek uw winkel

20% KORTING OP SCHOENEN EN TASSEN* | KORTING IS VERREKEND

20% KORTING OP SCHOENEN EN TASSEN* | KORTING IS VERREKEND

Lookbooks

Biker boots (51)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

Biker boots

Biker boots, wie kent ze niet. De stoere laarsjes worden op elke hoek van de straat gezien. Oorspronkelijk zijn de boots ontworpen voor het leven op de motor, gemaakt van de beste kwaliteit leer zodat ze de zwaarste weersomstandigheden kunnen trotseren! Gelukkig worden de boots tegenwoordig meer als uniek fashion item gezien, maar dat laatste is nog steeds van kracht. Het stevige leer van de biker boots zorgt namelijk voor een stevige pasvorm en geeft je voeten extra grip bij het zetten van iedere stap.

Biker boots met gespen, ritsen en veters

Het design van de biker boots is door de jaren heen heel wat veranderd. Waar voorheen de stoere laarsjes een robuuste look hadden, zijn de boots tegenwoordig veel verfijnder en veelzijdiger. Voorzien van geborduurde patches, stoere gespen en robuuste veters/ritsen.

Trend: cut out boots

Jaren ’90 of niet, de cut out boot mag absoluut niet ontbreken in jouw collectie. De stoere boots komen met prachtige patches, borduursels en robuuste gespen. Het combineren van cleane elementen met grove zolen, riempjes en ritsen geven de cut out boots én biker boots een spannend geheel.