Zoek uw winkel
Lookbooks

Enkellaarsjes met hak (69)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

Enkellaarsjes met hak

Of je ze nu in de lente, zomer, herfst of winter draagt: enkellaarsjes met hak zijn geschikt voor ieder seizoen! De laarsjes zijn eindeloos te combineren en maken je outfit ook nog eens extra vrouwelijk. Je draagt een enkellaarsje met hak gemakkelijk naar kantoor, een casual etentje of gewoon lekker wanneer het kan, want met deze haktypes voel jij je in iedere schoen comfortabel!

De perfecte hakhoogte

Enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in diverse modellen, hakhoogtes en -types. Naast platte exemplaren vind je ook prachtige laarsjes met een lage, middelhoge of hoge hak terug in de collectie. Twijfel je over de juiste hakhoogte? Een enkellaarsje met een lage tot middelhoge hak (2-7 cm) wordt door veel vrouwen als comfortabel ervaren.

Hoe draag je hakken?

Draag je hakken onder een midi rok of heerlijke jeans voor een nonchalante look. Ben je gewend aan het lopen op hakken? Dan kan een naaldhak of trechterhak een elegante toevoeging zijn voor je collectie. Ook voor de vrouwen die wat minder vaak op hakken lopen heeft Manfield een ruime collectie. Een blok of rechte hak is hier namelijk de uitkomst! Deze hakken geeft je meer steun & grip dan bijvoorbeeld een naaldhak en lopen hierdoor comfortabeler.
Kies je voor kleur, kies dan voor een metallic of rode kleur. Houd de kleuren van je outfit ingetogen zodat je laarsjes extra stralen!