Zoek uw winkel

Hoge laarzen (45)

Pagina 1 2 van 2

HOGE LAARZEN

Naar kantoor, een feestje, of tijdens een avondje uit; hoge laarzen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De hoge laarzen zijn stijlvol voor het oog en geven je outfit een chique touch. Dat is wat we allemaal willen, toch?

DE PERFECTE PASVORM

Elke vrouw heeft haar eigen pasvorm en lichaamsbouw, waardoor de ene laars beter zit dan de andere. Een vaak voorkomend probleem is dat de laars wat losser of juist te strak zit bij de kuiten. Gelukkig heeft Manfield hoge laarzen in diverse schachtmaten zodat je altijd het perfecte model voor jouw pasvorm vindt. Bekijk de productomschrijving voor specifieke details over de schacht omtrekt en hoogte.

HOE DRAAG JE HOGE LAARZEN?

Dat hoge laarzen erg trendy zijn hoeven we je niet meer te vertellen. In tegenstelling tot de overknee laars reiken hoge laarzen tot onder de knie waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel iedere vrouw. Niet alleen zijn hoge laarzen een perfect fashion item, maar het fijne is juist dat de hoge laarzen het hele jaar door te dragen zijn. Draag de hoge laarzen in de zomer met een blouse jurkje of een korte bermuda short, en in de winter zet je de laarze met hoge pasvorm door onder een warme jurk. De hoge laarzen beschermen dan je benen tegen regen en kou in het; een échte musthave, dus!