Zoek uw winkel
Lookbooks

Hoge laarzen (48)

Lookbooks
Pagina 1 2 van 2

Hoge laarzen

Naar kantoor, een feestje, avondje uit of gewoon lekker thuis: hoge laarzen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De hoge laarzen zijn stijlvol voor het oog en geven je outfit een chique touch. Dat is wat we allemaal willen toch?

De perfecte pasvorm

Elke vrouw heeft haar eigen pasvorm en lichaamsbouw, waardoor de ene laars beter zit dan de andere. Een vaak voorkomend probleem is dat de laars wat losser of juist te strak zit bij de kuiten. Gelukkig heeft Manfield hoge laarzen in diverse schachtmaten zodat je altijd het perfecte model voor jouw pasvorm vindt. Bekijk de productomschrijving voor specifieke details over de schacht omtrekt en hoogte.

Hoe draag je hoge laarzen?

Dat hoge laarzen erg trendy zijn hoeven we je niet meer te vertellen. In tegenstelling tot de overknee laars reiken hoge laarzen tot onder de knie waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel iedere vrouw. De trend gaat hand in hand met oversized truien, warme jurken en elegante rokken. Niet alleen zijn hoge laarzen een perfect fashion item, maar zijn ze ook heerlijk warm. De hoge pasvorm beschermt je benen tegen regen en kou in het najaar, ideaal!