Zoek uw winkel

Fashion colours (33)

Pagina 1 2 van 2

MODEKLEUREN FALL/WINTER 2022

Op deze pagina vind je alle modekleuren van fall/winter 2022. De herfstkleuren bestaan voornamelijk uit fuchsia roze, knalgroen, alle tinten blauw en wat metallics. We nemen je mee in de dames collectie van Manfield.

RIJKGEKLEURDE HAKKEN

Van sandalen met hak en straps tot lakleren enkellaarsjes; de hakken van Manfield zijn rijkgekleurd voor het najaar. Waar de donkere dagen zijn, zorgen de schoenen in felle kleuren voor meer warmte en vrolijkheid. Combineer een gekleurde hak in een kleurloze look, of vul de gekleurde look juist aan met nog meer… kleur!

SHADES OF GREEN

Alle tinten groen zijn trending tijdens het najaar seizoen. Van fris groen en fel groen tot olijfgroen en donkergroen. Loafers, enkellaarsjes, hoge laarzen en sneakers passend bij deze herfstkleur zijn nu te verkrijgen.

FUCHSIA ROZE

Waar groen dé najaarskleur is van 2022 zal fuchsia roze ook de show gaan stelen. Op de runways tijdens de Fashion Weeks zag je deze kleur ook ontzettend vaak voorbij komen. Roze kun je perfect combineren bij elke look en gelegenheid. Shop nu jouw dames schoenen, tassen en accessoires in een roze tint bij Manfield.

Ontdek meer van onze schoenentrends online; teddy, fall favourites en western!