Zoek uw winkel

Retro Styles (22)

van € tot €

RETRO STYLES

Binnen de nieuwe collectie van Manfield zijn er heren schoenen in echte retro styles. Deze nieuwe herfsttrend bestaat voornamelijk uit heren sneakers met opvallende prints, diverse kleuren en unieke materialen.

UNIEKE MANFIELD ZOOL

Alle heren schoenen uit de Retro Styles trend beschikken over een unieke Manfield zool. De zolen van de heren schoenen worden inhouse ontworpen en ontwikkeld. De zolen zorgen voor een optimaal loopcomfort, maar daarnaast ook voor een stijlvolle uitstraling. Zo hebben de sportieve retro sneakers van Manfield een blauwe nubuck uitstraling met fel oranje details en een platform zool met een hoogte van 3 cm. Alle zolen worden met zorgvuldigheid ontworpen en gemaakt.

HOE STIJL JIJ JOUW NIEUWE RETRO STYLES?

Hoe stijl jij nu jouw nieuwe paar retro heren schoenen? Manfield helpt je hierbij! Retro schoenen hoeven namelijk niet per se alleen te passen bij een casual outfit. Je kunt de retro styles perfect combineren met een chino en een blouse van katoen of van corduroy. Een bijpassende riem is nu ook te verkrijgen, online of in één van onze winkels. Wil je gaan voor een meer outdoor look? In dat geval kan je jouw lichte jeans dragen met een dunne trui, een nylon jasje en een sjaal.

Bij Manfield vind je nu ook heren schoenen die binnen de herfsttrends Outdoor Classics, Traditional en Casual Chic vallen.