Zoek uw winkel
Lookbooks

Veterschoenen (4)

Lookbooks

Veterschoenen

Veterschoenen voor heren zijn in te zetten bij diverse gelegenheden en dat is maar goed ook! De herenschoenen zijn namelijk essentieel wanneer je jezelf een zakelijke look wilt aanmeten, maar laten zich ook perfect combineren in een casual outfit met een stoere jeans en blouse. De nieuwe collectie bestaat uit rijke materialen waarbij vakmanschap en kwaliteit centraal staan.

Derby of oxford veterschoenen?

Ben je op zoek naar een paar nette veterschoenen? Dan ben je bij Manfield altijd aan het juiste adres. Veterschoenen worden opgedeeld in twee categorieën: derby veterschoenen en oxford veterschoenen. Het verschil zit vind je in de opbouw van de vetersluiting. Derby veterschoenen hebben een open vetering daar waar oxford veterschoenen een gesloten vetering hebben. Perfect voor dat zakelijke diner of gewoon naar kantoor. Wat is jouw favoriet?

Hoe draag je veterschoenen?

Een goed paar veterschoenen geven je outfit de perfecte dosis klasse. Veterschoenen zijn al jaren een populair item onder mannen en dat is niet zo gek, want bij iedere gelegenheid past een ander model of kleur. Van printjes en motieven tot lakleren en klassiek zwarte exemplaren. Draag je veterschoenen onder een nette pantalon voor een chique look. Mag het iets luchtiger? Combineer je nieuwe veterschoenen dan onder een stoere jeans met nette blouse voor die perfecte nonchalante look!