HURRY, FINAL SALE! LAATSTE KANS OM JOUW FAVORIETE SALE ITEMS TE SCOREN | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

HURRY, FINAL SALE! | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

Lookbooks

Brogues (22)

Lookbooks

Brogues

Misschien dat je de veterschoenen met geperforeerde gaatjes wel kent. De schoenen staan beter bekend onder de naam brogues. De naam brogue verwijst naar de kenmerkende randen, decoraties en perforaties op de neus en/of zijkant van de schoen. Deze diende oorspronkelijk om het water uit de schoen te laten lopen tijdens een wandeling door nat terrein. Tegenwoordig dienen de perforaties alleen nog ter decoratie van de schoen.

Veterschoenen met een nonchalante touch

Brogues zijn er in diverse modellen en kleuren. Welk model je ook kiest, één ding is zeker, brogues zijn het perfecte item om een stijlvolle outfit samen te stellen. Door de perforaties en het mooie leer zien de schoenen er extra elegant uit en passen ze daarom uitstekend bij een feestelijke gelegenheid.

Klaar voor het voorjaar

In de nieuwe collectie is er een grote variëteit aan materialen te zien, waarbij er veel aandacht is voor een warme en luxe uitstraling. Taupe en grijze tinten worden gecombineerd met wit en zorgen voor een zomers gevoel. Een brogue veterschoen draagt u eenvoudig onder een net pak, maar de herenschoenen staan ook goed onder een basic jeans met nette blouse. Je kunt brogues zelfs onder een nette pantalon dragen! De combinaties zijn eindeloos!