Doorgaan naar artikel
Hoge laarzen in de herfst
20 oktober 2019

De enkellaars is al jaren favoriet, maar dit seizoen mag deze klassieker ruimte maken voor de hoge laars. Deze zomer zagen we 'm al voorzichtig voorbij komen, maar dit najaar zoeken we het pas echt hogerop.

De enkellaars is al jaren favoriet, maar dit seizoen mag deze klassieker ruimte maken voor de hoge laars. Deze zomer zagen we 'm al voorzichtig voorbij komen, maar dit najaar zoeken we het pas echt hogerop. Met deze comeback zijn wij maar al te blij, want de hoge laars is de perfecte aanvulling op iedere schoenenkast. De laarzen zijn er in alle vormen en maten: van glad leer tot crocoprint en van plat tot met een flinke hak. We delen de grootste hoge laarzen trends én vertellen hoe je ze dit najaar het beste kan combineren.

Modellen hoge laarzen

De stijlvolle hoge laars komt dit seizoen in verschillende vormen. Zo mogen ze een elegante nauwsluitende schacht hebben, maar ook een rechte schacht is helemaal on trend. Voor een nonchalante look, kies je weer voor een paar hoge afzaklaarzen. Ook de schachthoogte mag variëren: van hoog op de kuit tot nét onder de knie. Je hebt dit najaar dus een ruime keuze uit laarzen. Als ze maar de hoogte ingaan!

Warme herfstkleuren

Dit najaar dragen we het liefst hoge laarzen in warme herfstkleuren: van cognac tot donkerbruin. We hebben deze bruintinten een aantal seizoenen moeten missen in de mode, maar ze zijn dit seizoen terug in volle kracht. Ook klassieke hoge zwarte laarzen of trendy hoge laarzen in tone-in-tone crocoprint zijn een goede keuze, maar waarom zou je eigenlijk moeten kiezen!?

Shop alle laarzen

Hoge laarzen met hak

Met een paar goede hoge laarzen straal je een flinke dosis vrouwelijkheid uit. Om dit te versterken, zijn veel laarzen voorzien van een mooie, stevige blokhak van tot zo'n 9 cm. Met zo'n hak krijg je een elegante look, maar dan zonder in te leveren op het comfort. Ben je van plan om veel meters te maken op jouw paar hoge laarzen? Dan mag je ook gezien worden op een paar hoge laarzen met platte hak.

Hoge laarzen combineren

Nu je goed geïnformeerd een paar hoge laarzen kunt aanschaffen, is het alleen nog zaak om ze goed te combineren. Want hoe draag je zo'n paar hoge laarzen nu? De hoge laars is met recht een alleskunner te noemen: je draagt 'm zowel casual over je favoriete jeans als stijlvol onder een lange jurk. Hoge laarzen zorgen in combinatie met een kortere rok of jurk voor een stoere vrouwelijke uitstraling. Kortom: je mag ze dragen zoals jij dit wil!

Op welk paar hoge laarzen heb jij je oog laten vallen? Meer weten? meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren!

shop alle laarzen