Doorgaan naar artikel
XXL v.i.p. giveaway
08 november 2022

Met je date of je vrienden als VIP gasten naar hét kerstgala van het jaar? Dat kan! MANIFY is een ontzettend bekend lifestyle merk met crossmediale uitingen; van een offline én online magazine, een breed scala aan social media platforms en de enige echte MANIFY Out Of Office events.

Met je date of je vrienden als VIP gasten naar hét kerstgala van het jaar? Dat kan! MANIFY is een ontzettend bekend lifestyle merk met crossmediale uitingen; van een offline én online magazine, een breed scala aan social media platforms en de enige echte MANIFY Out Of Office events. Het gala van 2022 zal plaatsvinden op de avond en nacht van 2 december. Lange jurken en mooie pakken; die moeten uiteraard compleet gemaakt worden met een bijzonder paar schoenen waarop je de gehele avond kan dansen. Daarom gaan Manfield en MANIFY hand-in-hand! Ben jij benieuwd naar onze samenwerking en wil jij kans maken op een VIP-arrangement tijdens het MANIFY Gala op 2 december 2022? Lees dan snel verder!

Manify

Met 500.000 unieke bezoekers, 900.000 page views, 1.3 miljoen social reaches en een primaire doelgroep van mannen en vrouwen tussen de 25 en 40 jaar, is MANIFY een bekend crossmediaal platform voor de man en vrouw die geïnteresseerd zijn in lifestyle, mode, techniek en meer. MANIFY is begonnen als een online lifestyle magazine voor de moderne man met gevoel voor stijl. Inmiddels is dit platform uitgebreid naar een offlline MANIFY Magazine en breiden ze nóg meer uit met unieke evenementen. Het is een classy platform met toegankelijke content. Van lifestyle en rides, tot travel en fashion; voor zowel de man als voor de vrouw is MANIFY een platform om elke dag te bekijken!

Shop nu
Item 1 of 2

De winactie

Win een exclusief XXL V.I.P-arrangement tijdens het MANIFY Gala op 2 december 2022!

Wat kan je winnen?

...Manfield dress shoes

...Overnight in The Den Suite

...VIP Shuttle Service

...Tickets MANIFY Gala

Hoe maak je kans?

Om kans te maken voor hét VIP-arrangement van het jaar moet je het volgende doen:

Stap 1:
Volg @manfield_shoes & @manifynl / @manify.outofoffice op Instagram

Stap 2:
Like de GIVEAWAY post op onze Instagramfeed

Stap 3:
Open de link in de beschrijving van de Instagrampost of de link in de Instagramstory

https://e.manfield.com/3/4/188/3/7WYt-twVpnaIPXHxlVQsooRqto9va9cwmVR3yGEeGVqZTxoKOZkVJCtIwKyidQYW

LET OP! Om kans te maken op deze exclusieve VIP-experience kan je je aanmelden tot 18 november 2022.

Neem een kijkje

Op zoek naar nog meer inspiratie?

09 november 2022
Loafers in de winter

Loafers zijn dé definitie van stijlvolle, comfortabele én duurzame dames schoenenLoafers draag je namelijk met gemak het hele jaar door.

23 oktober 2022
Schoenenfeiten en fabels

Schoenen zijn onmisbaar voor iedereen. Vroeger werden schoenen als gebruiksvoorwerpen gezien, dit is inmiddels al lang niet meer zo. Tegenwoordig maken de schoenen je outfit compleet.