Zoek uw winkel

Oorbellen (2)

van € tot €

Oorbellen

Oorbellen zijn subtiel en zijn overal mee te combineren! Het combineren van veel verschillende oorbellen is dit seizoen helemaal terug in het modebeeld. Lange oorbellen samen knopjes en zilveren oorbellen in combinatie met gouden, met de LUZ oorbellen kun je alle kanten op!

Over LUZ juwelen

LUZ juwelen geven je het gevoel van duurzaamheid, uniekheid en passie. De juwelen zijn gemaakt van (16 karaat) goud en zilver filled staal met een brushed effect op de bedels.

Combineren/ zilver en goud

Twijfel je of je een gouden of zilveren juweel moet kopen? Om te weten of gouden of zilveren juwelen het beste bij je passen kun je dit simpele trucje toepassen. Houd een stukje goud- of zilverfolie bij je gezicht, staat de goudkleurige folie het beste bij je gezicht? Dan heb je een warme ondertoon in je huid en zullen gouden oorbellen je het beste staan. Staat zilverfolie het beste bij je gezicht? Dan heeft je huid een koude ondertoon en passen zilveren juwelen waarschijnlijk het beste. Zie je geen duidelijk verschil? Dan heb je geluk! Tegenwoordig is de combinatie van zilver en goud weer helemaal geoorloofd en kun je kiezen voor een combinatie van beide.