Zoek uw winkel

Schoenverzorging (25)

Pagina 1 2 van 2

Schoenverzorging

Natuurlijk wil je jouw nieuwe schoenen zo lang mogelijk nieuw houden. Verzorg ze daarom goed met verzorgende en beschermende producten. Niet alleen gaan je schoenen als je ze goed verzorgd veel langer mee ook ogen ze altijd als nieuw!

Bescherm je schoenen

Bij Manfield vind je verschillende schoenverzorgingsproducten in de collectie. Denk hierbij aan een beschermende spray om je schoenen tegen het slechte weer te beschermen, schoenpoest om je schoenen weer op te poetsen en schoenspanners om je schoenen altijd in een mooie vorm te houden.

WELKE SCHOENVERZORGING KAN IK HET BESTE KIEZEN?

Elk materiaal heeft een eigen handleiding qua schoenverzorging. Wij vertellen je graag hoe je jouw schoenen het beste kan verzorgen.

- Lichte en donkere materialen verzorgen
Schoenen met een combinatie van lichte en donkere materiaal bescherm je het beste tegen slechte weersomstandigheden met de Manfield Softwax Spray, Fine Leather Tube of de Manfield Shoe Polisch Tube. Reinigen doe je met de Collonil Clean & Care.

- Velvet schoenen behandelen
Velvet is zeer kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om velvet schoenen te behandelen met de Collonil Carbon Pro. Spuit de schoenen niet te nat, dit kan namelijk de optiek van de schoen veranderen waardoor het velvet wat los kan laten.

- Witte schoenen schoonmaken
Zijn je witte schoenen vies geworden? Met de Manfield sneaker white maak je ze in een handomdraai weer schoon. Reinig je schoenen goed, schud de fles en verdeel gelijkmatig over de schoenen. Je witte schoenen zijn weer als nieuw!

Ontdek naast onze schoenverzorging ook eens praktische accessoires zoals schoenenspanners en inlegzooltjes. Met deze praktische accessoires zorg je voor een hoger draagcomfort én langdurig plezier van jouw nieuwe paar schoenen!