Doorgaan naar artikel
Animal print
29 oktober 2017

Een van de grootste trends dit najaar is de animal print.

Een van de grootste trends dit najaar is de animal print. De animal print is een échte klassieker, want keer op keer zien we de trend weer terugkomen in het modebeeld. Dit jaar spant echter de kroon, want nu kunnen we écht niet meer om de printjes heen! Van een stoer panterprintje tot een stijlvol slangenprintje, met een paar schoenen met dierenprint weet je zeker dat je fashionable de koudere maanden tegemoet gaat.

Snakeskin schoenen

Stijlvol en sophisticated: snakeskin enkellaarsjes. Dit dierenprintje is net iets subtieler dan een panterprintje, maar ook heel erg trendy. Ook voor de iets casualere typjes zijn snakeskin laarsjes een absolute musthave. Combineer deze opvallende schoenen eens met een neutrale outfit. Zo springen jouw snakeskin enkellaarsjes er echt uit en zijn ze het middelpunt van jouw outfit!

Shop nu jouw favoriete items

Panterprint

Waar een aantal jaar geleden de panterprint (iets wat) ordinair gevonden werd,  is dat dit jaar helemaal omgeslagen en zien we de print overal in terug. In kleding, accessoires en dus ook in schoenen! Panterprint schoenen zijn erg opvallend, houd daarom je outfit verder heel clean en houd de focus op je schoenen. 

Shop nu

Animal print accessoires

Wil je de animal trend subtiel in je outfit verwerken? Kies dan voor accessoires met een panterprint, slangenprint of andere dierenprint. Bij Manfield hebben we verschillende mooie tassen en stijlvolle handschoenen met een animal print. It’s all about the details! 

STAY TUNED! Er komt nog een héle leuke winactie aan met animal print schoenen.

Wil je meer weten over unieke acties, speciale giveaways, de nieuwste trends en handige tips & tricks? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Manfield en blijf op de hoogte!

Zien we je snel online of instore?

Shop je favoriete items