Doorgaan naar artikel
Manfield onderhoudsproducten
26 november 2017

Net jouw favoriete paar schoenen uitgekozen? Vergeet deze dan niet met liefde te verzorgen, zodat je langer plezier hebt van jouw nieuwe schoenen.

Net jouw favoriete paar schoenen uitgekozen? Vergeet deze dan niet met liefde te verzorgen, zodat je langer plezier hebt van jouw nieuwe schoenen. Dit kun je doen met de schoenverzorging van Manfield. Een groot deel van de schoenverzorging is een collectie van Collonil. Collonil is een schoenverzorgingsmerk van hoge kwaliteit. De schoenverzorging bij Manfield is onder te verdelen in drie categorieën; beschermend, verzorgend en reinigend. Hieronder nemen we alle categorieën met je door zodat jij jouw nieuwe paar schoenen een flinke dosis liefde kunt geven.

Categorie 1: beschermende middelen

Hoe bescherm je jouw nieuwe schoenen tegen vuil? Voorkom vlekken in je schoenen door onze beschermende middelen te gebruiken. De beschermende middelen bestaan uit de Collonil Carbon Pro spray, de Suède/Nubuck spray van Manfield en de Suède/Nubuck spray van Collonil

Gebruiksaanwijzing:
Spray je schoenen gelijkmatig van circa 30 cm in en laat de schoenen goed drogen. Regelmatig herhalen verlengt de levensduur van je schoenen.

Shop nu
Item 1 of 3

Catergorie 2: verzorgende middelen

Hoe verzorg je jouw nieuwe schoenen voor een langdurig draagplezier?
Hou je schoenen mooi en in vorm door gebruik te maken van onze verzorgende middelen. De verzorgende middelen bestaan uit schoenspannerslaarzenspanners en schuim schoenvormers. Met deze producten hou jij jouw nieuwe schoenen mooi in vorm. Geen vouwen en kreukels in je schoenen? Ga dan voor onze spanners en vormers!

Ook binnen de verzorgende middelen van Manfield vallen de leather wax, de stretch spray, de softwax spray, de lack mousse, de fine leather creme, de raw leather creme en de waterstop colours creme. Om je voeten te verzorgen en te beschermen kun je de Saicara voetenspray gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:

Wax:
Breng de wax dun en gelijkmatig, met een een doekje aan.
Laat vervolgens goed drogen.

Creme:
Breng de crème aan door middel van het sponsje, even laten drogen en vervolgens uitwrijven totdat de schoenen weer glanzen van kleur. De crème is niet geschikt voor spierwitte schoenen. Je kan deze crème zien als een shoepolish.

Spray:
Goed schudden voor gebruik. Spray van 30 cm afstand. 

Spuit het schuim van de stretch spray aan de binnenkant van de voet op de knellende plekken. Na het spuiten de schoen direct dragen en aansluitend een schoenspanner in de schoen plaatsen om de werking te optimaliseren.

Shop nu
Item 1 of 4

Categorie 3: reinigende middelen

Vlekken verwijderen uit je schoenen? Met de reinigende middelen van Manfield kun je zorgeloos jouw schoenen reinigen!

De reinigende middelen van Manfield bestaan voornamelijk uit gummensponsjesschuim en borstels. Onderstaand worden alle artikelen uit de collectie getoond. 

Heb langdurig plezier van jouw nieuwe schoenen en reinig, verzorg en bescherm ze met de onderhoudsproducten van Manfield.

Shop schoenverzorging nu op www.manfield.be of laat je adviseren in één van onze winkels!

Shop nu
Item 1 of 4
Item 1 of 9