Zoek uw winkel

Neutrals (11)

TASSEN IN NEUTRALS

Van clutches, tot aan schoudertasjes en shoppers. De neutal collectie van Manfield is rijkgevuld met mooie beige tinten. Van lichter beige tot aan wat donkerder of met een print. Leer, suède, satijn en teddy zijn materialen die je terugziet in de collectie van Manfield. Voor ieder wat wils in de neutral tassen collectie van Manfield!

VAN GROOT NAAR KLEIN

Schoudertassen, shoppers, clutches en telefoontasjes; de tassen collectie van Manfield bestaat uit diverse vormen en maten. Eén ding hebben alle tassen in de Neutrals trend gemeen: alle tassen bestaan uit een prachtige beige kleur. Dit is een kleur die vrijwel met iedere kleur te combineren is. Ideaal! Daarom is een tas uit de neutrals collectie van Manfield zeker een hele fijne toevoeging aan jouw tassencollectie!

TELEFOONTASJES

Naast de shoppers, schoudertasjes en clutches is er een nieuwe favoriet: telefoontasjes. Een telefoontasje is een kleine tas waar je jouw telefoon en wat pasjes in kwijt kan. Op die manier heb je al jouw belangrijke spullen om je nek hangen en hoef je niet heel de dag rond te lopen met een grote tas. Ideaal voor bijvoorbeeld op een festival of feestje! Een telefoontasje is niet alleen praktisch, maar het is ook een accessoire en een extra touch aan je outfit! We hebben prachtige beige exemplaren in de collectie.