Zoek uw winkel

Rijke prints (5)

TASSEN MET RIJKE PRINTS

Ook de nieuwe tassencollectie van Manfield is rijkgevuld met vrolijke kleuren en prints. Van subtiele kleuren als beige tot aan felle kleuren als groen. oranje, roze en paars. De tassen in de Rijke Prints collectie variëren van kleinere tasjes als clutches tot aan grotere exemplaren als shoppers.

VAN GROOT NAAR KLEIN

Schoudertassen, shoppers, clutches en telefoontasjes; de tassen collectie van Manfield bestaat uit diverse vormen en maten. Eén ding hebben alle tassen in de Rijke Prints trend gemeen: alle tassen zijn rijkgekleurd en voorzien van unieke prints. De kleuren die je dit voorjaar veel terug ziet komen zijn toch wel groen, roze, oranje, paars en beige. Prachtige kleuren die je outfit een leuke kleurrijke touch geven.

SHOPPERS

Naast de handtassenschoudertassen en clutches zijn de grote shoppers nog steeds onze ultieme favoriete soort tas. De shoppers zijn een leuk detail voor je outfit, en tegelijkertijd een ontzettend handige tas waar je een al je benodigdheden in mee kunt nemen.

De schoudertasjes met rijke prints zijn toch echt wel hét voorjaars item van Manfield. Dit is een musthave die niet mag ontbreken in jouw garderobe. Ook suède en leren shoppers zijn een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw tassencollectie.

Shop nu jouw favoriete tas online of in één van de winkels!