HURRY, FINAL SALE! LAATSTE KANS OM JOUW FAVORIETE SALE ITEMS TE SCOREN | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

HURRY, FINAL SALE! | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

Lookbooks

Veterschoenen (24)

van € tot €
Lookbooks

Veterschoenen

Veterschoenen voor dames vind je in vele modellen: brogues, plateau veterschoenen, sneakers en veterschoenen met een hakje. De schoenen kunnen zowel zakelijk als casual gedragen worden. Zoals ieder seizoen hebben we weer een prachtige collectie veterschoenen voor je samengesteld. Kijk je mee?

Comeback

Brogues zijn weer helemaal terug! De veterschoenen staan bekend om hun sierlijke perforaties over een klein gedeelte of gehele schoen. De brogues schoen werd oorspronkelijk gedragen op vochtig terrein, omdat de perforaties ervoor zorgden dat het water werd afgevoerd. Gelukkig hebben de brogues een comeback gemaakt in de modewereld en verwelkomt het straatbeeld ze schoentjes met open armen!

Ocean Sparkle

In de nieuwe collectie is er veelvuldig gebruik gemaakt van sfeervolle materialen als nubuck en suède. Nubuck is iets steviger dan suède en geeft daarmee een warme en luxe uitstraling aan de schoenen. Het kleurenpallet van de collectie wordt bepaald door frisse tinten zoals taupe, grijs en licht- en denimblauw. Deze frisse tinten worden gecombineerd met warme lichte beige, off white en zandaccenten. De collectie wordt actueel en stijlvol door het gebruik van zilveren en metallic elementen.